söndag 25 april 2010

Kockar, bagare och blommor

Jag har blivit med zestjärn och sprits!
De underbara flickorna Plommonet och G tog med mig till den söta butiken Bagaren & Kocken. De har ALLT! Jag hade kunnat gå där i timmar och utan problem ruinera mig på alla de underbara köksredskap, tallrikar och formar som fanns.


Så nu när jag har dessa färgglada nykomlingar i mitt kök blev jag ju tvungen att testa dem! Jag hade velat göra en raw cupcake, men hittade inget recept på glasyr som skulle gå att spritsa. (någon som har tips? funderar på kokosolja?) Så det blev en kladdkaka med chokladbitar i och jag gick loss med en philadelphia-glasyr i glada färger och gjorde hela kakan till en liten blomsteräng. 





Nu ska jag avnjuta en fräsch sallad innan jag tar mig ut på en lång söndagspromenad i skymningen. :)



4 kommentarer:

  1. OJ, det var det sötaste jag sett idag! :D Och jag tror det skulle gå jättebra med kokosolja faktiskt. Får jag anmäla mig som frivillig försöksperson på raw-muffinsen eller vad det nu blir? ;)

    SvaraRadera
  2. Självklart får du anmäla dig, men det är på egen risk! ;) Nu har jag köpt kokosolja iaf :)

    SvaraRadera
  3. Gud så fint! jag gör raw glasyr just på kokosolja som värms till ljummet i vattenbar, tillsammans med kakao, ev mixa med nån dadel och smaksätta med lite agave och vaniljpulver! :)

    SvaraRadera
  4. @ Mikkan: Tackar! :) låter riktigt mumsigt, får se till att få hit Plommonet i nästa vecka tror jag bestämt!

    SvaraRadera